دولت اعطای یارانه به میزان فعلی را ادامه می‌دهد/ پیام عملی دولت آمریکا مهم است نه بیانیه‌ها
red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




دولت اعطای یارانه به میزان فعلی را ادامه می‌دهد/ پیام عملی دولت آمریکا مهم است نه بیانیه‌ها
بازدید : 190 |

روحانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انتخابات خرداد 92 از لحاظ داخلی نشانگر فرآیند تثبیت شده دموکراسی و تعمیق پویایی سیاسی در ایران بود، اظهار داشت: این انتخابات از لحاظ خارجی هم رویکرد اعتدال و عقلانیت را برای همه جهانیان داشت.

وی همچنین تاکید کرد که عزم ملت ایران بر تعامل عزت‌مندانه با جهان و پیگیری منافع و مصالح کشور است.

رئیس‌جمهور هدف خود از برگزاری این نشست خبری در اولین‌ روزهای دولت را اینگونه بیان کرد: در اولین روزهای آغاز مسئولیت دعوتم از اصحاب رسانه برای وفای به عهدم بود؛ در دوران تبلیغات انتخاباتی و پس از آن به مردم وعده دادم دولت آینده دولتی پاسخگو باشد و با شفافیت عمل کند؛ از کمک و حمایت مردم عزیزمان گرفته تا آنجا که لازم باشد، عذرخواهی از مردم بزرگوار میهن عزیزمان.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: این دولت بعد از امید به حق، هیچ سرمایه‌ای بالاتر از مردم ندارد. امید این دولت به حمایت مردم و همکاری مستمر مردم بزرگوار و فهیم ایران است. دولت بدون حمایت مردم هیچ گاه نمی‌تواند به اهداف بلند خود دست یابد.

وی افزود: رسانه‌ها و مطبوعات می‌توانند رابطه بسیار خوبی را میان دولت و مردم برقرار کنند و نظرات دولت را به مردم و نظرات مردم را به دولت منعکس کنند.

روحانی تصریح کرد: بعد از پیروزی ملت در انتخابات 24 خرداد، دو وظیفه اساسی بر دوش اینجانب بود. وظیفه اول تهیه خط مشی و برنامه کلی برای دولت تدبیر و امید بود. به همین دلیل کمیته‌ها و کارگروه‌هایی را برای بررسی شرایط کشور و حتی شرایط منطقه و جهان در حدی که به مسائل داخلی ما مرتبط بود تعیین کردم که منجر به تدوین برنامه دولت شد. همان برنامه‌ای که در روز تحلیف تقدیم مجلس کردم و در اختیار افکار عمومی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه دیگر، تعیین تیم‌های اجرایی برای شناسایی و معرفی افراد ذی‌صلاح برای عضویت در کابینه دولت تدبیر و امید بود. برای این کار تمام افراد شناخته شده و افرادی که می‌توانند در معرض چنین مسئولیت بزرگی قرار بگیرند با کمک صاحب‌نظران، نمایندگان مجلس، متخصصین، انجمن‌ها و دانشگاه‌ها بررسی شدند.

همچنین تمام نظراتی که از طریق ایمیل، فکس، نامه‌ها و یا پیام‌های مختلف به این کمیته‌ها می‌رسید مورد توجه قرار می‌گرفت و در برخی موارد این افراد را به کمیته‌ها دعوت می‌کردند.

روحانی تاکید کرد: در مجموع چهار کمیته سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و سیاست خارجی با مشارکت 500 نفر از نخبگان و صاحب‌نظران و با صرف وقت حدود بیش از 6 هزار ساعت نتایج برنامه‌ای و بررسی افراد را در اختیار بنده قرار دادند که مجددا آن را با مشاورین خود مورد بررسی قرار دادیم.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: نهایت تلاش ما این بود که در اولین فرصت، افراد مورد نظر برای کابینه دولت آینده در اختیار مجلس برای بررسی و تایید قرار بگیرد. مبنای ما شایستگی اخلاقی و انقلابی، تجربه، تخصص، دانش لازم برای مسئولیت و توان کار گروهی و هماهنگی درون‌بخشی و میان‌بخشی در دولت بود. به همین دلیل ترکیب کابینه مجموعه‌ای است که می‌تواند برای تحقق برنامه و اهداف دولت به صورت هماهنگی و یکپارچه عمل کند.

روحانی با بیان اینکه البته مجلس دارای اختیاراتی قانونی برای بررسی و رای اعتماد خواهد بود، گفت: بنای ما بر همکاری با مجلس و در کل با قوای سه‌گانه است.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: برای اولین بار علاوه بر نشاط و امیدی که در داخل کشور در سایه حضور حماسه‌آفرین مردم در انتخابات به وجود آمد تعامل سازنده با منطقه و جهان نیز آغاز شد.

روحانی با بیان اینکه در مراسم تحلیف 55 هیئت بلند پایه از منطقه و جهان شرکت کردند اظهار داشت: از روسای جمهور، نخست وزیران، روسای مجالس تا وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه در این مراسم حضور داشتند.

رئیس جمهور تصریح کرد: مهمتر آنکه زمانی که من با بسیاری از سران این کشورها در فرصت یکی دو روز ملاقات کردم می‌گفتند انتخابات ایران شور و شعفی در میان ملت ما هم ایجاد کرده است و این برای من بسیار حائز اهمیت و جالب توجه بود.

وی ادامه داد: مسئولین کشورهای منطقه می‌گفتند در 24 خرداد در منطقه امید، صلح، آشتی و ثبات آغاز شد و این نشانگر عظمت ملت ایران و تاثیر این نظام پربرکت و جایگاه ایران اسلامی در منطقه و جهان است.

* تاکید اساسی ما در دولت آینده قانون گرایی است

روحانی اشاره کرد: تاکید اساسی ما در دولت آینده بر قانون گرایی و اخلاق مداری خواهد بود؛ اخلاق و قانون پایه‌های اساسی خط اعتدال خواهد بود.

رئیس جمهور افزود: خوشبختانه از همین روزهای اولیه فضای مناسب کسب و کار در سایه ارتقا سرمایه اجتماعی در کشور به وجود آمده و این اولین چراغ امید و اولین حرکت به سمت ثبات و آرامش است.

وی گفت: این انتخابات نشان داد که چه سرمایه عظیم اجتماعی و عاطفی و ارتباطی در کشور  ما وجود دارد و ملت ما این سرمایه اجتماعی را در این انتخابات به نمایش گذاشت.

*از مقام معظم رهبری سپاسگزارم

روحانی تاکید کرد: لازم می‌ دانم از مقام معظم رهبری به خاطر تاثیر بیانات ایشان در ایجاد این حماسه و همچنین از دعوت معظم له در روز تنفیذ از همگان برای کمک به دولت سپاس گزاری کنم.

رئیس جمهور ادامه داد: همچنین تشکر می کنم از نکته مهمی که ایشان فرمودند که برخورد ما برخوردی حکمت‌آمیز و از حوزه منطق خواهد بود، همواره هدایت‌های ایشان و رهنمودهای ایشان سرمایه ای بزرگ برای مردم و دولت است.

وی گفت: از اینکه در مقام رئیس جمهوری اسلامی ایران در اولین کنفرانس مطبوعاتی با حضور اصحاب رسانه شرکت می‌کنم، بسیار خرسندم و امیدوارم در این گفتگو بتوانم خطوط کلی سیاست خارجی و داخلی را برای مردم و مخاطبان ترسیم کنم.

روحانی در پاسخ به اولین سوال که خبرنگار شبکه خبر درباره برنامه‌های اقتصادی و اولویت اقتصادی دولت وی و همچنین اینکه یارانه‌ها را به شیوه فعلی ادامه خواهد داد یا خیر گفت: مسلما موضوعات اقتصادی جز اولویت‌های دولت خواهد بود به دلیل مشکلات مردم و خواست مردم تیم اقتصادی دولت هماهنگ تعیین شده و این تیم قبل از آنکه معرفی شوند در کارگروه‌ها فعالیت می‌کردند و در آخرین دور بررسی‌های اقتصادی با حضور خود من مسائل مهم اقتصادی مورد بررسی قرار گرفته است.

*دولت مصمم به پرداخت یارانه به میزان فعلی است

وی ادامه داد: برنامه‌ای برای چهار سال به طور کلی در کارگروه‌ها تدوین شده است که البته طبیعی است این برنامه‌ها در قالب بودجه‌های یک ساله تبلور خواهد یافت.

رئیس جمهور گفت: دولت در اولین دستور جلسه خود که فردا است موضوع یارانه را در دستور گذاشته است، دولت مصمم است یارانه را به همان مقداری که تا کنون پرداخت می‌شده، ادامه دهد البته با توجه به شرایط اقتصادی اقدامات مقتضی دیگر انجام خواهد شد.

*توسعه روابط با همسایگان و ایجاد ثبات در منطقه در دستور کار دولت فعلی روحانی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار المیادین لبنان درباره برنامه دولت یازدهم برای بهبود روابط ایران و کشورهای عرب منطقه اظهار داشت: دولت آینده نسبت به روابط با همسایگان خود و کشورهای منطقه اولویت قائل است. از این رو توسعه روابط با همسایگان جزء دستور کار دولت فعلی خواهد بود.

رئیس‌جمهور تلاش برای ایجاد آرامش و ثبات در منطقه و همچنین کاهش تنش‌هایی که منطقه با آن مواجه است را با کمک کشورهای دوست در منطقه جزء اولویت‌های دولت یازدهم برشمرد و تصریح کرد:‌ در ملاقات‌هایی که اخیرا با برخی کشورهای منطقه داشتیم یکی از موارد مورد تاکید آنها حضور فعال‌تر ایران برای ثبات و توسعه منطقه بود که دولت این راه را آغاز خواهد کرد و ادامه می‌دهد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره حقوق شهروندی گفت‌: همانگونه که وعده داده شده بود تدوین حقوق شهروندی جزء وعده‌های این دولت است و این کار با شروع کار دولت در بخش مربوطه آغاز می‌شود.

روحانی با بیان اینکه مبنای اصلی ما در تدوین حقوق شهروندی فصل سوم قانون اساسی، حقوق ملت است، ادامه داد: قانون اساسی ما بسیار مترقی و پویاست و اصول قانون اساسی می‌تواند به خوبی حقوق شهروندی را به شرط اینکه در کنارش قوانین موضوعه تدوین شود، تامین کند.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر برنامه دولت برای فضای دانشگاه‌ها تصریح کرد: فضای دانشگاه باید فضای بازتر، با احساس امنیت و آزادی بیشتر برای بیان اظهار نظر همراه با نشاط باشد.

*فضای علمی فرهنگی دانشگاه باید پررنگ شود

وی با تاکید بر پررنگ شدن فضای علمی فرهنگی دانشگاه‌ها در کنار پرداختن به فضای سیاسی مورد لزوم کشور، خاطرنشان کرد: بنابراین در این خصوص با بخش فرهنگی دولت و همچنین با فردی که به عنوان وزیر علوم نیز معرفی شده صحبت شده است. از این رو امیدوارم دولت بتواند با کمک همگان و فعالان دانشجویی در دانشگاه‌ها فضای بهتری را برای تضارب آراء، گفت‌وگو، علم و دانش و بحث و انتقاد سازنده به وجود آورد.

رئیس جمهور کشورمان در پاسخ به این پرسش که کاخ سفید می‌گوید اگر ایران بخواهد به طور جدی وارد گفتگو شود آمریکا کاملاً آمادگی دارد، بنابراین برای دولت شما چقدر مهم است که به طور مستقیم با آمریکا وارد مذاکره شوید؟ اظهار داشت: رأی مردم ایران در حماسه 24 خرداد خود اقدامی بسیار جدی و معنادار بود که هنوز پاسخ عملی و متناسب با این حماسه از سوی مقامات آمریکایی داده نشده است.

*بیانیه کاخ سفید نشان دهنده عدم درک مسؤولان آمریکایی از واقعیت های کشورمان است

روحانی به بیانیه اخیر کاخ سفید آمریکا و همچنین تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران اشاره و تصریح کرد: این بیانیه نشان داد که برخی از مسئولان آمریکایی هنوز درک صحیح و کاملی از واقعیت‌های کشور، انتخابات و پیام ملت ایران ندارد.

وی اضافه کرد: رفتارهای متناقض و پیام‌های آنان نیز در گفتار و عمل غیر همسو است؛ متأسفانه در ‌آمریکا گروه فشار که گروه جنگ‌طلب و مخالف گروه‌های سازنده هستند در پی منافع یک کشور خارجی اند و بیشتر نیز از آن کشور دستور می‌گیرند، منافع یک کشور خارجی و یک گروه بر نمایندگان مجلس تحمیل شده و ما می‌گوییم که در این اقدامات حتی منافع آمریکا نیز مدنظر قرار نمی‌گیرد.

رئیس قوه مجریه تأکید کرد: مبنای دولت تدبیر و امید «اجماع ملی داخلی» با عزم راسخ دولت ایران برای حراست از حقوق ملت از مسیر تعامل سازنده، فعال و متناسب با اقدامات عملی طرف‌های گفتگو است.

*پیام عملی دولت آمریکا مهم است نه بیانیه‌ها

روحانی گفت: برای ما پاسخ عملی دولت آمریکا مهم است نه بیانیه‌ها؛ ما همه اقدامات دولت آمریکا را به دقت رصد خواهیم کرد و به اقدامات عملی سازنده و معناداری که اگر وجود داشته باشد حتماً پاسخ متناسب و مشابه از طرف دولت ایران داده خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه «اعتماد» بر این اساس که مهمترین انتظار داخلی و بین‌المللی حل مسأله هسته‌ای ایران و خروج از بن‌بست هسته‌ای است تصریح کرد: برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران یک موضوع ملی و فراجناحی است و اصولی که در این زمینه وجود دارد حفظ خواهد شد به این معنا که حقوق هسته‌ای ایران بر اساس مقررات بین‌المللی مورد تأکید این دولت خواهد بود.

رئیس جمهور کشورمان ادامه داد: ما از حق مردم کوتاه نخواهیم آمد اما در عین حال اهل تعامل و گفتگو هستیم.

روحانی با بیان اینکه آمادگی داریم با جدیت و بدون اتلاف وقت با طرف‌هایمان وارد مذاکره جدی و محاوره‌ای شویم خاطرنشان کرد: اگر طرف مقابل ما نیز همین آمادگی را داشته باشد بنده مطمئن هستم که نگرانی‌های دو طرف از طریق گفتگو در زمانی نه چندان بلند رفع خواهد شد اما درخواست‌های فراقانونی یا غیرمعقول و تاریخ مصرف گذشته راه به جایی نمی‌برد، بنابراین باید با واقع‌بینی با مسأله برخورد کنیم.

وی تأکید کرد: سرلوحه کار باید گفتگو باشد نه تهدید و این کلید مسأله است. اگر طرف مقابلمان در مقام عمل بداند که راه‌حل صرفاً گفتگو است و تهدید جز اینکه مشکل را افزوده کند هیچ راه‌حلی نخواهد بود و اگر کسی فکر کند از طریق تحریم می‌تواند خواسته‌هایش را بر ملت ایران تحمیل کند دچار خطا و اشتباهی بس عمیق شده است.

رئیس جمهور کشورمان معتقد است که راه‌حل هسته‌ای نیاز به اراده سیاسی دارد و بحث‌های طولانی در این زمینه مورد نیاز نیست.

روحانی تأکید کرد: بنده به عنوان رئیس جمهور ایران اعلام می‌کنم که نظام جمهوری اسلامی ایران اراده سیاسی جدی برای حل این مسأله را با حفظ حقوق مردم ایران دارد و همزمان رفع نگرانی‌های طرف مقابل را نیز مدنظر قرار خواهد داد.

وی ادامه داد: امید ما این است که طرف مقابل نیز دارای این اراده سیاسی باشد و اگر این طور باشد نتیجه مطلوب نه در بلندمدت بلکه در کوتاه مدت حاصل خواهد شد.

خبرنگار CNN درباره رفتار آمریکایی‌ها مبنی بر فشار به ایران از طریق تحریم‌های اقتصادی و درخواست آنان برای تعامل و گفت‌وگو با تهران از رئیس‌جمهور اسلامی ایران پرسید که روحانی گفت: بیانیه‌های کاخ سفید با رفتارهای که از امریکایی‌ها مشاهده می‌کنیم همسویی ندارد.

*غرب با ادامه تحریم ها به جایی نخواهد رسید

وی با بیان اینکه در کل به مذاکره و آینده مذاکرات بدبین نیستم، افزود: من فکر می‌کنم غرب پیام ایران را شنیده باشد و فکر نمی‌کنم که غربی‌ها فکر کنند که با ادامه تحریم آنها نتیجه خواهند گرفت.

رئیس‌جمهور با تاکید بر تعامل و گفت‌وگوی سازنده برای رفع نگرانی‌‌های مشترک بین ایران و غرب این روند را بازی برد-برد و امکان‌پذیر توصیف کرد و در واکنش به رفتارهای دوگانه آمریکایی‌ها گفت: اینکه کشوری مثل آمریکا مسیر دوگانه را انتخاب کرده است رفتارش نتیجه نخواهد داد و این رفتار دوگانه صداقت مقامات آمریکایی را زیر سوال قرار خواهد داد.

روحانی تاکید کرد: نمی‌دانم آیا بین کنگره و دولت آمریکا تقسیم کاری صورت گرفته یا نه، اما برای ما عملکرد آمریکا مناط خواهد بود، در صورتی که آمریکا با حسن نیت و بر اساس احترام متقابل و از موضع برابر اقدام کند راه برای تعامل باز خواهد بود.

خبرنگار واحد مرکزی خبر از رئیس‌جمهور درباره وعده انتخاباتی‌اش درباره مبارزه با فقر و فساد و تبعیض پرسید که وی در پاسخ توضیح داد: همانطور که گفتم مبارزه با فقر و فساد و تبعیض در اولویت است و لذا باید در ضمن این سیاست، سیاست بازتوزیع را دنبال کنیم چرا که منجر به عدالت می‌شود.

روحانی مبارزه شعاری با فساد را نادرست خواند و گفت که مبارزه با فساد با شعار محقق نمی‌شود و باید در حوزه اقتصادی انحصارها شکسته شود و فضا به فضای رقابتی تبدیل شود.

رئیس‌ شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه برای مبارزه با فساد باید با رانت‌های اقتصادی مقابله کرد بر حرکت گام به گام دولت برای مقابله با مفاسد تاکید کرد و گفت: در راه مبارزه با فساد باید عوامل اصلی و ریشه‌ای آن شناسایی و با آن برخورد شود که دولت قدم به قدم این کار را خواهد کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: برخی‌ها، وقتی در برخی نظرسنجی‌ها احساس کردند که بنده پیروز می‌شوم کارشان را شروع کردند اما الان زمان گلایه و مطرح کردن این بحث‌ها نیست و فرصت باقی است تا همه دست به دست هم بدهیم و مشکلات را حل کنیم؛ برخی نه تنها از هم‌اکنون بلکه از گذشته می‌گفتند باید این شود و حالا که نشد کارشان را طور دیگری دنبال می‌کنند. امیدوارم هیچ وقت لازم نباشد گلایه‌ها را بازگو کنم.

خبرنگار ریانووسی روسیه از رئیس‌جمهور درباره مباحث مطرح مبنی بر ساخت نیروگاه جدید ایران توسط روسیه در بوشهر پرسید که وی در پاسخ گفت:‌ بعد از تکمیل نیروگاه بوشهر ما به فکر نیروگاه‌های هسته‌ای دیگر بودیم چرا که طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در دوره هفتم می‌بایست ما 20 هزار مگاوات برق را از نیروگاه‌های خود تامین می‌کردیم و برای این کار نیاز به ساخت چند نیروگاه دیگر داشتیم.

وی با بیان اینکه ساخت نیروگاه توسط ایران شروع شده است، گفت: در این مسیر دو راه وجود دارد. راه اول اینکه خود ایران نیروگاه را بسازد و سوخت خود را تولید کند و راه دوم این است که نیروگاه را بخرد و فعلا کشور همسایه ما روسیه چنین پیشنهادی برای ما داده است و مذاکرات اولیه آن نیز صورت گرفته است که باید در آینده آن را بررسی کنیم.

روحانی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری ایلنا که از وی درباره فشارهای اقتصادی وارد به کارگران و راهکار دولت برای مقابله با آن پرسیده بود، اظهار داشت: بهبود وضعیت کارگران اولویت است. وقتی تورم بالا رود فشار به زندگی روزمره مردم به خصوص کارگران وارد می‌شود و دولت مصمم است که این مشکلات را حل کند.

وی افزود: همانطور که قبلا گفته بودم همکاران بنده در صد روز اول به مردم درباره وضعیت اقتصادی کشور گزارش خواهند داد؛ البته این به آن معنی نیست که برخی رسانه‌ها گفته بودند دولت می‌خواهد در صد روز اول تنها گزارش بدهد بلکه کارها در صد روز اول ادامه خواهد داشت و اقداماتی هم انجام خواهد شد و ارائه گزارش به مردم یکی از کارهای دولت خواهد بود.

حسن روحانی در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اینکه شما گفته اید من به مذاکرات خوشبین هستم ،در صورت اینکه نتیجه مذاکرات درباره کشورهای غربی به نتیجه نرسد، راهبرد شما برای اقتصاد مقاومتی چیست، گفت: البته من نگفتم خوشبین هستم، من گفتم بدبین نیستم و این دو کمی با هم فرق می‌کند. من بدبین نیستم و هم‌اکنون نیز می‌گویم بدبین نیستم به دلیل اینکه ما با منطق و استدلال وارد مذاکره می‌شویم و در صحنه افکار عمومی منطق خود را تبیین می‌کنیم، انشاءالله قدم‌های بلند در مقام عمل برمی‌داریم ولی در مقام بیان، منطقی و حکمت‌آمیز با همه دنیا حرف می‌زنیم.

وی افزود: دنیا باید کاملا بفهمد که جمهوری اسلامی ایران دنبال حقوق مسلم خود است، دنیا باور کند ما قصد تهدید کسی را نداریم، ما قصد مداخله در مورد امور داخلی کشور دیگری را نداریم، باور کنند که فعالیت ما قانونی و مسالمت‌آمیز است، اما اگر اینکه نشد چه خواهد شد تا آن وقت اگر زنده بودیم مصاحبه‌های مفصل دیگری انجام خواهد شد و در آن مصاحبه‌ها من توضیح می‌دهم.

رییس جمهور ادامه داد:حتما بدانید ما راهکار داریم،‌ما مسیر داریم، ولی آنچه هم‌اکنون هدف ما است گفت وگو و منطق است  و  من بدبین نیستم که این مسیر را ادامه می‌دهیم و انشاءالله موفق می‌شویم. ‌اگر راه‌حل دیگری لازم شد در آن موقع اعلام خواهد شد.

*سفر من به نیویورک در دست بررسی است

روحانی در پاسخ به سؤال خبرنگار CBS درباره اینکه ‌آیا شما در سفر به نیویورک با آقای اوباما دیدار خواهید کرد یا نه،‌گفت:‌ سفر من به نیویورک در دست بررسی است،‌من هنوز تصمیمی برای سفر نگرفتم اما گروه کاری سیاست خارجی بررسی خود را شروع کرده است و ادامه می‌دهد، ممکن است این سفر انجام شود و این موضوع بعدا به اطلاع مردم خواهد رسید.

وی افزود: آنچیزی که مهم است منافع ملی و احقاق حقوق مردم و رسیدن به اهداف ملی است و بقیه مسائل، مسائل فرعی است، مهم این است که ما نسبت به آمریکا حسن نیت ببینیم، زبان و عمل دو گانه را نبینیم، احترام متقابل را شاهد باشیم، نگرانی‌های مشترک مطرح باشد و موضع یک موضع برابر باشد، تصور نکنیم  که یک تقسیم کار پنهانی و نقشه پنهانی وجود ندارد؛ و این موضوع که با چه کسی ملاقات می کنیم فرعی است.

و ی افزود: بگذارید اصل موضوع درست شود و مسائل فرعی زمانی که لازم و ضروری باشد درست خواهد شد.

*شرایط کشورمان با اشرافی‌گری سازگار نیست

رئیس جمهور در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری مهر درباره اینکه برای  دوری از اشرافی‌گری و حفظ روحیه ساده‌زیستی در بین مدیران دولت چه مکانیزمی را در نظر گرفته‌اید، گفت : اخلاق و معیارهای اخلاقی و انقلابی اولین معیار ما بوده است، ما با تمام همکاران صحبت کردیم، معیارهایی مدنظر بوده است و این معیارها برای انتخاب آنان در نظر گرفته شده است. بی‌تردید شرایط کشورمان با اشرافی‌گری سازگار نیست، حتی اگر شرایط ما شرایط بسیار عالی هم باشد هنوز فقر وجود دارد، مشکلات اقتصادی وجود دارد، اشرافی‌گری نمی‌تواند مفهومی داشته باشد. تلاش‌مان در دولت این چنین خواهد بود که هزینه‌های غیر ضرور در دولت کاسته شود. شرایط بودجه امسال ما هم این را خواهد گفت، رئیس برنامه و بودجه که احتمالا هفته آینده معرفی می‌شود به مردم گزارش خواهد داد که درآمدها و مخارج ما و بودجه ما چگونه است تا هزینه‌های غیر ضرور کاسته شود تا بتوانیم در چارچوب انضباط دقیق مالی مسیر اجرایی فعالیت‌های عمرانی را انشاءالله پیش ببریم. مبارزه با هرگونه اشرافی‌گری و عدم انضباط مالی چیزی است که مورد تاکید ما خواهد بود.

در ادامه این نشست خبری خبرنگار روزنامه ابتکار از روحانی در خصوص میراث اقتصادی که از دولت قبلی تحویل گرفت و همچنین برنامه‌های دولت یازدهم برای معیشت مردم پرسید که وی اظهار داشت: نسبت به بخش اول صحبت جنابعالی عرض کردم که در طول 100 روز اول همکاران من در بخش‌های مختلف آمار و ارقام را صادقانه به مردم ارائه خواهند کرد البته نخبگان و مردم کم و بیش از آمار خبر دارند چرا که کسی که بهتر از همه می‌فهمد و معیار سنجش است، جیب مردم و نه بانک مرکزی و مرکز آمار است.

روحانی با بیان اینکه ما به دنبال بهبود معیشت مردم هستیم و باید برای این کار امید، آرامش و ثبات به وجود آید و شرایط برای رونق اقتصادی فراهم شود ادامه داد: ما در قالب برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلند‌مدت در پی بهبود وضعیت مردم خواهد رفت و در عین حال صادقانه واقعیت‌های کشور را اطلاع‌رسانی می‌کند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما همچنان از مردم استمداد می‌طلبیم و معتقدیم هیچ کاری را بدون حمایت مردم نمی‌توانیم انجام دهیم تصریح کرد: این دولت مطمئن است که با کمک و حمایت مردم همه کارها به اذن الهی شده است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 15 مرداد 1392برچسب:مذاکره,نشست خبری,

مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس